تاریخ انتشار : 1 آذر 1393 13:0

رئیس شعبه ۱۰۶۳ دادگاه عمومی تهران در گفت‌و‌گو با میزان:

قانون با پزشکان متخلف به شدت برخورد می کند

رئیس شعبه ۱۰۶۳ دادگاه عمومی تهران گفت:نباید اجازه داد قبح پدیده زیرمیزی پزشکان در جامعه از بین برود و در مواردی که پدیده زیر میزی کشف شود قانون با پزشکان متخلف به شدت برخورد می کند.
    محمدهادی فضل علی در گفت و گو با میزان اظهار کرد: یکی از راههای مقابله و برخورد با پدیده زیرمیزی، افزایش خدمات مطلوب و مناسب در مراکز درمانی دولتی است و این خدمات باید به نحوی باشد که موجب رضایتمندی مراجعان شود.
    وی تصریح کرد: یکی از علل ایجاد پدیده زیرمیزی رضایت دو طرف گیرنده و پرداخت کننده است که البته در اغلب موارد فرد پرداخت کنند ناچار بوده و رضایت قلبی ندارد.
    رئیس شعبه ۱۰۶۳ دادگاه عمومی تهران با بیان اینکه نباید اجازه داد تا قبح پدیده زیرمیزی پزشکان در جامعه از بین برود، خاطر نشان کرد: در مواردی که پدیده زیر میزی کشف شود قانون با پزشکان متخلف به شدت برخورد می کند.
    وی افزود: در زمینه قوانین جزایی و کنترل کننده هیچ گونه کاستی وجود ندارد اما باید در بیمارستان ها نظارت بیشتری صورت گیرد تا شاهد پدیده زیرمیزی از سوی پزشکان نباشیم.
    رئیس شعبه ۱۰۶۳ دادگاه عمومی تهران در پایان گفت: ارائه خدمات پزشکی به مراجعان در مراکز دولتی سبب می شود تا رضایتمندی در حد مطلوب وجود داشته باشد و همین امر پدیده زیر میزی را از بین می برد.