تاریخ انتشار : 1 آذر 1393 9:34

چین تلاش های جامعه جهانی برای مقابله تروریسم سایبری را خواستار شد

شرکت کنندگان در کنفرانس جهانی اینترنت که در چین برگزار شد، خواهان آن شدند که جامعه بین المللی تلاش ها برای مقابله با تروریسم را در حوزه سایبری دوچندان سازد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری ایتارتاس، چنگ لینگ، رییس دانشگاه امنیت عمومی چین گفت: اینترنت نه تنها امکانی جدید برای ارتباطات برای بشریت فراهم آورده بلکه در عین حال جامعه انسانی را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: با این حال اینترنت به ابزاری جدید برای فعالیت های تروریستی تبدیل شده و از آن به عنوان وسیله تبلیغاتی توسط افراط گرایان استفاده می شود.

رییس دانشگاه امنیت عمومی چین ادامه داد: آنها اعضای جدیدی را با استفاده از اینترنت استخدام می کنند و دست به حملات سازمان یافته تروریستی می زنند.

وی اعلام کرد: در چنین شرایطی اولویت اصلی برای جامعه بین المللی این است که تلاش هایش را برای مقابله با تروریسم سایبری افزایش دهد.

رییس دانشگاه امنیت عمومی چین ادامه داد: به عنوان نخستین گام در مقابله با تروریسم سایبری کشورها باید به این توافق برسند که تروریسم در فضای سایبری وجود دارد و پس از آن کشورهای مختلف باید چارچوبی قانونی برای مقابله با فعالیت های تروریستی در فضای سایبری ایجاد کنند و در پی استفاده از فناوری های بازدارنده در این راستا باشند.

وی همچنین بر اهمیت ایجاد مکانیزم های بین المللی برای مقابله با تروریسم سایبری و به وجود آوردن فضای همکاری میان کارشناسان در این راستا را مورد تاکید قرار داد.