بیمه رایگان سیصد هزار زن سرپرست خانوار

سرپرست معاونت امور اجتماعي وزارت رفاه از بیمه شدن سی صد هزار زن سرپرست خانوار به طور رایگان در سال جاری خبر داد.

خرداد 1390

معاونت امور اجتماعي وزارت رفاه و تامين اجتماعي گفت: تا پايان سال جاري بيش از ۳۰۰ هزار زن سرپرست خانوار شهري تحت پوشش بيمه هاي اجتماعي به صورت رايگان قرار مي گيرند.

به گزارش رسانه ایران و به نقل از خبرگزاری وفا؛ صمدالله فيروزي با اشاره به اين كه در آينده به تدريج زنان سرپرست خانوار شهري تحت پوشش بيمه هاي اجتماعي قرار خواهند گرفت، اظهار داشت: با اجراي قانون هدفمندسازي يارانه ها دولت بنا دارد منابعي را از محل اين قانون صرف بيمه هاي اجتماعي كند.

وي تصريح كرد: موضوع بيمه هاي اجتماعي يكي از دغدغه هاي اصلي افراد هر جامعه است كه دولت نهم و دهم نيز در راستاي حمايت از قشرهاي مختلف جامعه، گام هاي قابل قبولي را در حوزه بيمه هاي اجتماعي برداشته است.

فيروزي ادامه داد: بيمه قاليبافان، زنبورداران، كارگران ساختماني و همچنين قشرهاي مختلف صنفي از جمله اقدامات حوزه بيمه اي طي دو سال گذشته بوده است.

سرپرست معاونت امور اجتماعي وزارت رفاه و تامين اجتماعي افزود: يكي ديگر از برنامه هاي اصلي دولت حمايت از بيمه زنان سرپرست خانوار است

وي اضافه كرد: زنان سرپرست خانوار شهري نيز به تدريج تحت پوشش بيمه هاي اجتماعي قرار خواهند گرفت به طوري كه تا پايان سال بيش از ۳۰۰ هزار نفر از اين افراد تحت پوشش بيمه هاي اجتماعي به صورت رايگان قرار خواهند گرفت.

كه در اين راستا هم اكنون زنان سرپرست خانوار روستايي بدون مشكل و با شناسايي نهادهاي حمايتي از جمله بهزيستي و امداد تحت پوشش قرار مي گيرند.

فيروزي بيان كرد: در سال جاري براساس قوانين و مقررات شوراي عالي بيمه برخي از داروهاي مهم و مورد مصرف و همچنين مورد تاييد وزارت بهداشت تحت پوشش بيمه قرار مي گيرند.