نرخ تورم از اول 92 از سوي مركز آمار اعلام مي شود

عادل آذر گفت: در تهيه نرخ تورم در سه محور سبد كالا، سال پايه و تورم شهر و روستا با بانك مركزي اختلاف نظر داشتيم و با توجه به اينكه از گذشته نرخ تورم بر اساس سري زماني بانك مركزي محاسبه مي شد، بنا شد تا پايان 91 نرخ تورم را بانك مركزي اعلام كند.

شهريور 1391

رييس مركز آمار ايران با اشاره به دلايل اعلام نرخ تورم از سوي بانك مركزي گفت: مركز آمار نرخ تورم را تهيه و به صورت محرمانه براي مقامات مي‌فرستد.

عادل آذر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اظهار كرد: در تهيه نرخ تورم در سه محور سبد كالا، سال پايه و تورم شهر و روستا با بانك مركزي اختلاف نظر داشتيم و با توجه به اينكه از گذشته نرخ تورم بر اساس سري زماني بانك مركزي محاسبه مي‌شد، بنا شد تا پايان 91 نرخ تورم را بانك مركزي اعلام كند.

وي با بيان اينكه اكنون نيز نرخ تورم را تهيه مي‌كنيم و به صورت محرمانه براي همه مقامات فرستيم، گفت: از پايان امسال نرخ تورم را مركز آمار اعلام مي‌كند.

رييس مركز آمار ايران در پاسخ به اين‌كه آيا آمار جديدي از طبقات مختلف جامعه در مورد هدفمندي داريد؟ گفت: از نيمه دوم سال 90 مسووليت مسائل مربوط به يارانه‌ها از مركز آمار جدا و به سازمان هدفمندسازي منتقل شد و متولي اصلي اين سازمان خواهد بود.

به نقل از :‌

www.isna.ir