اخبار بیمه: صندوق تأمین اجتماعی استقلال مالی دارد

دکتر رحمت ا... حافظی، مدیرعامل صندوق تأمین اجتماعی با یادآوری ماهیت عمومی و غیردولتی بودن تأمین اجتماعی گفت: خدمات متنوع صندوق تأمین اجتماعی از طریق دریافت مطالبات حق بیمه تأمین می شود و صندوق تأمین اجتماعی دارای استقلال مالی بوده و وابسته به منابع دولتی نیست.

دي 1390

همزمان با سفر مدیرعامل و مدیران ارشد صندوق تأمین‌اجتماعی به استان خوزستان جلسه‌ای مشترک مجمع نمایندگان این استان با حضور استاندار خوزستان و به منظور بررسی وضعیت خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان صندوق تأمین‌اجتماعی، برگزار شد.
    به گزارش بینا دکتر رحمت‌ا... حافظی، مدیرعامل صندوق تأمین‌اجتماعی در این جلسه با یادآوری ماهیت عمومی و غیردولتی بودن تأمین‌اجتماعی گفت: خدمات متنوع صندوق تأمین‌اجتماعی از طریق دریافت مطالبات حق‌بیمه تأمین می‌شود و صندوق تأمین‌اجتماعی دارای استقلال مالی بوده و وابسته به منابع دولتی نیست.
    دکتر حافظی در ادامه به تشریح شرایطی فعلی صندوق تأمین‌اجتماعی و روند رو به رشد هزینه‌های این صندوق پرداخت و تداوم و توسعه خدمات صندوق تأمین‌اجتماعی را نیازمند مدیریت صحیح بر این صندوق و همراهی سایر نهادها از جمله نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارزیابی کرد.
    دکتر حافظی با تأکید بر اجرای اصل 29 قانون اساسی مبنی بر استفاده تمامی اقشار جامعه از تأمین‌اجتماعی، از تحت‌پوشش قرار گرفتن گروه‌های جدید از جمله؛ باربران، خادمین مساجد، قالیبافان و سایر اقشار محروم در صندوق تأمین‌اجتماعی استقبال کرد و افزود: از نمایندگان مجلس شورای‌اسلامی می‌خواهیم که در زمان ورود گروه‌های جدید به صندوق تأمین‌اجتماعی منابع مالی موردنیاز را نیز تأمین و شرایطی را فراهم نمایند تا همانطور که وضع این قوانین منجر به تعهدات مالی برای تأمین‌اجتماعی می‌شود، تکالیف دولت درقبال تأمین‌اجتماعی نیز به صورت نقدی جذب شود.
    وی در ادامه به اقدامات صورت گرفته در صندوق تأمین‌اجتماعی طی چند ماه اخیر اشاره کرد و گفت: پرداخت مطالبات معوق دانشگاه‌های علوم پزشکی، داروخانه‌ها و مراکز درمانی طرف قرارداد و همچنین افزایش حقوق بازنشستگان براساس قانون بودجه سال 89 از جمله اقدامات انجام شده در صندوق تأمین‌اجتماعی طی ماه‌های اخیر است.
    مدیرعامل صندوق تأمین‌اجتماعی در ادامه به جایگاه رفیع استان خوزستان پرداخت و گفت: استان خوزستان دومین مقصد سفر استانی مدیرعامل و سایر مدیران ستادی صندوق تأمین‌اجتماعی پس از خراسان رضوی است و این موضوع نشان‌دهنده عزم و اراده جدی در صندوق تأمین‌اجتماعی برای رفع مشکلات و کمبودهای این استان است.
    دکتر حافظی افزود: در این سفر مدیران صندوق تأمین‌اجتماعی به تمامی مناطق خوزستان رفته و از نزدیک شرایط موجود و نحوه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان را بررسی کرده‌اند و همچنین طی جلسات کارشناسی راهکارهای مناسب برای رفع مشکلات و ارائه خدمات مناسب به مردم مورد بررسی قرار گرفته است.
    استاندار خوزستان نیز در این جلسه سخنان دکتر حافظی را نشان‌دهنده شناخت دقیق وی از این استان دانست و گفت: مدیرعامل صندوق تأمین‌اجتماعی راه‌های حل مشکلات را نیز به خوبی شناسایی کرده و برای ارائه خدمات مناسب به بیمه‌شدگان استان خوزستان اقدامات مناسبی انجام خواهد داد.
    جعفر حجازی از ارتقاء جایگاه استان خوزستان در حوزه سلامت و رفاه اجتماعی در دولت نهم و دهم خبر داد و گفت: در ابتدای دولت نهم، خوزستان از نظر شاخص‌های سلامت و رفاه اجتماعی در رده 25 کشوری بود و درحال‌حاضر به جایگاه هفدهم رسیده است.
    امیدوار رضایی، نماینده مردم مسجدسلیمان نیز در این جلسه با تأکید بر اهمیت فراوان تأمین‌اجتماعی در زندگی مردم، حمایت از تأمین‌اجتماعی را مهمترین اولویت نمایندگان مجلس شورای‌اسلامی دانست و گفت:‌ صندوق‌های بیمه‌ای درقبال مردم تعهدات شرعی و قانونی دارند و مردم خوزستان نیز انتظار ارائه خدمات بیشتر و مناسب‌تری از صندوق تأمین‌اجتماعی دارند.
    وی با اشاره به محرومیت استان خوزستان و لطمات فراوانی که به استان در جنگ تحمیلی وارد آمد، جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته و توزیع عادلانه امکانات درمانی تأمین‌اجتماعی را مهم‌ترین اولویت و خواسته فعلی از تأمین‌اجتماعی عنوان کرد.
    امیدوار رضایی با بیان اینکه تأمین‌اجتماعی براساس قانون اساسی وظیفه دولت است، افزود: صندوق تأمین‌اجتماعی قسمتی از این تعهد را بر عهده دارد و دولت نیز باید تکالیف خود را نسبت به تأمین‌اجتماعی به انجام رساند.

ساعدی، نماینده مردم شهرستان شوش در مجلس شورای‌اسلامی نیز ارتقاء خدمات درمانی صندوق تأمین‌اجتماعی در این شهرستان را خواستار شد و گفت: احداث بیمارستان 180 تختخوابی شوش که از مصوبات دور دوم سفرهای استانی است، از مهمترین خواسته‌های مردم این شهرستان از صندوق تأمین‌اجتماعی می‌باشد که باید برای تحقق آن همراهی لازم با صندوق تأمین‌اجتماعی صورت گیرد.
    نماینده شوشتر در مجلس شورای‌اسلامی نیز با تشکر از ارتباط مناسب دکتر حافظی با نمایندگان مجلس شورای‌اسلامی تسریع در اجرای مصوبات سفر استانی هیأت‌دولت در حوزه تأمین‌اجتماعی را خواستار شد.
    سادات ابراهیمی توسعه بیمارستان شهدای شوشتر را از جمله مصوبات دور دوم سفرهای استانی برشمرد و گفت: درصورت تأمین اعتبار لازم توسعه این بیمارستان در اولویت برنامه‌های صندوق تأمین‌اجتماعی قرار گیرد.

www.bina.ir