تدوین لایحه نظام مالیاتی در دولت نهایی شد

تامين مالي بنگاهها بايد از بانك به بازار سرمايه منتقل شود معاون وزير اقتصاد با بيان اينكه سهم بازار سرمايه در تأمين مالي بنگاهها تنها 3 درصد و در مقابل سهم بانك ها 32 درصد است گفت:بايد تأمين مالي بنگاهها و بخش توليد را از سيستم بانكي به بازار سرمايه و بورس منتقل كنيم.

خرداد 1391

به گزارش شبكه اخبار اقتصادي و دارايي (شادا) به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت  ، محمدرضا فرزين در همايش بهره وري و توليد ملي در دانشكده فني دانشگاه تهران گفت : در اقتصاد ايران هر گاه تلاش شده است كه بنگاهها و بخشهاي مختلف اقتصاد تأمين مالي شوند وضعيت تورمي به وجود آمده است و همواره انتخاب بين تامين مالي و پذيرش تورم يك چالش بوده است.

وي افزود: وقتي درباره بهره وري بحث مي شود يعني اينكه عقلانيت اقتصادي در مصرف كنندگان و توليدكنندگان بايد تقويت كنيم و در بعد كلان، اقتصاد مبتني بر نهاده‌هاي توليد را به اقتصاد مبتني بر بهره‌وري تبديل كنيم.

معاون وزير اقتصاد با بيان اينكه يكي از مشكلات اصلي ما ساختار نامناسب اقتصادي است گفت: چون تمركز اصلي اقتصاد بر روي نفت است به همين دليل بهره وري پايين است و بايد از تمام روشها و ابزارها براي افزايش بهره وري در دولت تلاش شود.

وي تصريح كرد: اصلاح حوزه بوروكراسي دولتي، اصلاح ساختار نظارتي، انعطاف پذيركردن بودجه و اجراي بودجه ريزي عملياتي مهمترين اقدامات دولت در جهت افزايش بهره وري مي تواند باشد.

فرزين همچنين اضافه كرد: بايد اتكاي دولت به نفت كه ارزان براي او تمام مي شود به ماليات كه گران تر براي دولت تمام مي شود منتقل شود و در اين صورت مي‌توان به افزايش بيشتر كارايي ساختار دولتي اميدوار بود.

سخنگوي كارگروه تحول اقتصادي با بيان اينكه هم اكنون لايحه نظام مالياتي در دبيرخانه كارگروه نهايي شده است گفت: 2 سال بر روي اصلاح نظام مالياتي كار شده و با پايان بررسي اين لايحه در هيئت دولت ، بزودي اين لايحه تقديم مجلس شوراي اسلامي خواهد شد.

به نقل از :‌

www.shada.ir