تاریخ انتشار : 7 اسفند 1391 16:53

آلیا با یادآوری قرارگرفتن در فصل بودجه نویسی تاکید کرد:

مجلس، در انتظار لایحه بازنگری قانون حمایت از معلولان

رئیس فراکسیون حمایت از حقوق معلولان مجلس، با تاکید بر تاخیر دولت در ارائه لایحه بازنگری شده قانون جامع حمایت از حقوق معلولان به مجلس، گفت: مجلس در فصل تصویب بودجه در انتظار لایحه بازنگری قانون معلولان است تا اعتبارات لازم برای این قشر را پیش بینی کند.

فاطمه آلیا در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی برگزاری خانه ملت، با تاکید بر ضرورت بازنگری در قانون جامع حمایت از حقوق معلولان، افزود: لایحه بازنگری قانون حمایت از معلولان قرار بود، اواخر شهریور کاه سال جاری به مجلس تحویل داده شود که این امر تحقق نیافت.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات واسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: پس از آن، در مذاکرات با مسئولان وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی مقرر شد تا در هفته دوم آذرماه (همزمان با روز جهانی معلولان)  این لایحه به مجلس ارائه و با توجه به مناسبت آن در قالب فوریت به تصویب برسد، که این مسئله نیز تحقق نیافت.

وی با بیان اینکه لایحه بازنگری شده قانون جامع حمایت از حقوق معلولان باید در اسرع وقت به مجلس برسد، تاکید کرد: نمایندگان مجلس مطلع هستند که در حوزه دولت اقدامات کارشناسی  و کار جامعی روی این لایحه انجام شده اما تاخیر در تحویل آن به مجلس می تواند اختصاص بودجه به این قانون را با توجه به اینکه در فصل بودجه نویسی قرار داریم با مشکلاتی روبرو کند.

آلیا با انتقاد از وجود نقاط ضعف در قانون فعلی حمایت از حقوق معلولان، گفت: در قانون فعلی حمایت از حقوق معلولان مصوب سال ۸۳، برخی مقتضیات و دغدغه های پیش روی معلولان در جامعه کنونی نظیر بحث اشتغال، ازدواج، ساعات کار، بازنشستگی و ادامه تحصیل و مواردی از این دست به صورت جامع لحاظ نشده است که امروز و در آستانه پیشرفت های روز افزون انقلاب اسلامی این موارد باید در قانونگذاری لحاظ شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم، ادامه داد: بحث نهاد  متولی، نظارت کننده و مطالبه کننده حقوق معلولان نیز از جمله مواردی است که می توان در بازنگری این قانون به آن توجه ویژه داشت و جای امیدوری دارد که در آینده، تشکیلات متولی امور معلولان زیرنظر مستقیم رئیس جمهور تشکیل شود.

رئیس فراکسیون حمایت از حقوق معلولان مجلس شورای اسلامی، همچنین یادآور شد: اگر قرار است سازمان بهزیستی متولی، نظارت کننده و مطالبه کننده حقوق معلولان باشد باید ساز وکاری برای ارتقاء این سازمان تعریف شود که این سازمان بتواند در پیگیری امور محوله اش موفق عمل کند./

به نقل از خانه ملت: